rijschool ’t Gooi

Ik sta voor kwaliteit en dit voor een zeer scherpe les prijs. Aanbiedingen zoals het halen van een gratis rijbewijs bestaan niet. Wel kunnen we het zo goedkoop mogelijk voor je houden door je niet meer lessen te geven dan nodig is. En heb je een pakket afgenomen krijg je natuurlijk de lessen die je niet nodig hebt gehad weer terug gestort.rijschool ’t Gooi

Mijn doelstelling is om je op te leiden tot een veilige, zelfstandige en sociale autobestuurder zodat je na het behalen van je rijbewijs met een gerust gevoel kan deelnemen aan het verkeer. Persoonlijke aandacht naar de leerling toe staat bij mij hoog in het vaandel. Ik hou er van om op een rustige manier les te geven als het nodig is ben ik streng maar tijdens het uurtje rijden vind ik humor en gezelligheid ook belangrijk.rijschool ’t Gooi

Waarom bij mij?

Wat zijn voor jou de voordelen om juist bij mij trijschool ’t Gooie gaan lessen, je hebt een vaste rijinstructeur je kan meerdere keren per week lessen, ik ben een instructeur die de leerling in zijn waarde laat en probeer er alles aan te doen om mijn leerlingen zelfverzekerd deel te laten nemen aan het verkeer. ¬†Ik hou er van om op een rustige manier les te geven als het nodig is ben ik streng maar tijdens het uurtje rijden vind ik humor en gezelligheid ook belangrijk. Via deze weg probeer ik elke leerling met een prettig en veilig gevoel in de auto te laten zitten.

De Lesauto

Bij onze rijschool rij je in een Volkswagen Prijschool ’t Gooiolo. De auto is zeer gangbaar door zijn compacte afmetingen. De mogelijkheden van stoel, stuur en hoofdsteun zijn zodanig instelbaar dat iedereen met een lichaamslengte tusrijschool ’t Gooisen de 1,50m en 2,10m er een goede en vooral juiste houding in kan vinden. Wij hebben gekozen voor Volkswagen, omdat de bij iedereen bekende degelijkheid van dit merk overeenkomt met de degelijkheid van onze rijopleidingen.

 

 

rijschool ’t Gooi, Hans Bak. Leer op een snelle en leuke manier autorijden bij autorijschool Hans Bak. Hoog slagingspercentage –¬†rijschool ’t Gooi