Prijzen en tarieven
Een lespakket is een stukje maatwerk omdat iedere leerling anders is. Het is daarom moeilijk om van te voren te zeggen hoeveel lessen je nodig hebt. Mijn doel is om je op te leiden met een minimum aantal lessen waarbij je goed voorbereid bent voor het praktijkexamen. Een gemiddelde leerling heeft hier rond de 35 a 40 lessen voor nodig. Hieronder zie je een overzicht van de tarieven inclusief BTW die gelden per 1 januari 2021:

Losse rijlessen per 60 minuten                                     € 58,–

10 rijlessen van 60 minuten                                           € 550,–

Praktijkexamen                                                                € 260,–

Tussentijdse toets                                                            € 170,–

BNOR (Bureau Nader Onderzoek Rijvaardigheid)    € 330,–

Faalangst examen                                                            € 330,–

Wij bieden naast losse lessen eveneens pakketten aan. Het afnemen van een pakket is niet verplicht maar kan je al snel een voordeel opleveren. Mocht je na het behalen van je rijbewijs nog lesuren uit het pakket over hebben dan krijg je die gewoon terug betaald, wel zo eerlijk. Alle pakketten mogen in 3 termijnen betaald worden. Een overzicht van de pakketten die wij aanbieden staan hieronder weergegeven.

Pakket I

35 rijlessen van 1 uur inclusief praktijkexamen       € 2.100,–

3 termijnen van € 700,–

Pakket II

40 rijlessen van 1 uur inclusief praktijkexamen       € 2.300,–

2 termijnen van € 800,– en 1 termijn van € 700,–

Bij alle pakketten is het mogelijk om een tussentijdse toets te doen, de kosten hiervan bedragen € 170,–

Theorie
Het theoriepakket dat autorijschool Hans bak aanbiedt bestaat uit een lesboek en online examen oefenvragen. Aan de hand van het lesboek kan iedere leerling door middel van zelfstudie zich op zijn eigen tempo de verkeersregels eigen maken Op het moment dat de leerling de theorie stof beheerst kan die deze toetsen met online examen oefenvragen

Als je 16 jaar bent mag je het theorie examen voor rijbewijs B afleggen. Het theorie examen duurt ongeveer 45 minuten waarbij je de keuze hebt om theorie examen af te leggen op de oude of nieuwe stijl. Zie voor meer informatie  www.cbr.nl voor de verschillen tussen theorie examen oude en nieuwe stijl. Het theorie certificaat is 1,5 jaar geldig.