IMG_1848

Als autorijschool sta ik voor kwaliteit en dit voor een zeer scherpe les prijs. Aanbiedingen zoals het halen van een gratis rijbewijs bestaan niet. Wel kunnen we het zo goedkoop mogelijk voor je houden door je niet meer lessen te geven dan nodig zijn. Als je een pakket hebt afgenomen dan krijg je natuurlijk de lessen die je niet nodig hebt gehad gewoon weer terug gestort.

Mijn doelstelling is om je op te leiden tot een veilige, zelfstandige en sociale autobestuurder zodat je na het behalen van je rijbewijs met een gerust gevoel kan deelnemen aan het verkeer. Persoonlijke aandacht naar de leerling toe staat bij mij hoog in het vaandel. Ik hou er van om op een rustige manier les te geven als het nodig is ben ik streng maar tijdens het uurtje rijden vind ik humor en gezelligheid ook belangrijk.

Waarom bij mij?

Wat zijn voor jou de voordelen om juist bij mij te gaan lessen, je hebt een vaste rijinstructeur, je kan meerdere keren per week lessen, ik ben een instructeur die de leerling in zijn waarde laat en probeer er alles aan te doen om mijn leerlingen zelfverzekerd deel te laten nemen aan het verkeer.  Ik hou er van om op een rustige manier les te geven als het nodig is ben ik streng maar tijdens het uurtje rijden vind ik humor en gezelligheid ook belangrijk. Via deze weg probeer ik elke leerling met een prettig en veilig gevoel in de auto te laten zitten.

De lesauto

Ik heb voor een Volvo V40 gekozen, omdat deze auto zeer gangbaar is door zijn compacte afmetingen. De mogelijkheden van stoel en stuur zijn zodanig instelbaar dat iedereen met een lichaamslengte tussen de 1,50m en 2,10m er een goede en vooral juiste houding in kan vinden.